Красотата на класическите завеси

Класическия модел.Той придава на всеки интериор солидност и завършеност. Това е най-популярния модел за декориране на прозорци той включва равни пропорции практично и естетично. Класическите завеси подчертават формата на прозореца и създават впечатление за цялост на завесата. Част от класическите завеси допълват цокъла пред корниза. И когато той е сложен непосредствено под тавана, прозореца ще изглежда по – висок.
Curtain DesignsДекориране в топлата сдържана гама. Най – големите модни дизайнери французите смятат, че златния цвят внася в дома богатство и успех.
Декориране с ярки контрастни цветове. Контрастните платове с фигури на хоризонтални ивици правят стената да изглежда по широка. А тези с отвесни ивици по – висока.
В последно време фигурите с цветя са се завърнали във вид на леки акварелни изображения с нежни преливания на отенъците. Цветята са свободно разпръснати на гладък лек фон, като че ли са изсипани от огромна небесна кошница.
Още едно модно допълнение в дизайна са завесита от естествени тъкани. В пастелни или светли тонове, добре съчетани с други естествени материали като дърво и желязо.

2 thoughts on “Красотата на класическите завеси

  1. Pingback: zabava: Красотата на класическите завеси - edno23.com

Вашият коментар